JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO ZA UDRUGE U PRAKSI

• Datum: 18.12.2021. u 9:00 sati
      • Cijena: Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 395,00 kn (PDV 25% uračunat)

O RADIONICI! Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga i mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve u cilju kako bi što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje.

Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA! Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta.

PREDAVAČI: Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga

PRIJAVNICA