OBAVIJEST O KORIŠTENJU TELEFONSKIH KONZULTANTSKIH USLUGA

_

Pretplatnici časopisa Udruga.hr imaju pravo koristiti stručnu telefonsku konzultantsku službu prema uvjetima navedenim na ovoj obavijesti.

telefonska konzultantska služba

Telefon za konzultacije: (01)49 21 736

(utorkom od 8:30 do 13:00, četvrtkom od 11:00 do 15:30,
uz unos vašeg PIN-a)

Kako stupiti u kontakt s našim stručnjacima?

Nazovite naše konzultante, u za to predviđeno vrijeme, na telefon 01/ 49 21 736.
Kada nas telefonski dobijete molimo unesite vaš jedinstveni tajni PIN. Jedinstveni tajni PIN nalazi se na dnu vašeg računa za uplaćenu pretplatu za 2023. godinu. Molimo da PIN sačuvate i koristite isključivo za vaše pravo korištenja naših konzultantskih usluga.

Koje je vrijeme za konzultacije?

Konzultacije se mogu koristiti isključivo UTORKOM od 8:30 do 13:00 i ČETVRTKOM od 11:00 do 15:30.

Što sve možete pitati konzultante?

Konzultanti odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, jednostavnog knjigovodstva, financija i prava vezano uz poslovanje udruge.

Na koja pitanja NE odgovaramo?

Pitanja koja se NE ODNOSE na prije navedena područja NE ODGOVARAMO (npr. vještine upravljanja, EU fondovi i dr.).

Što ako je telefonska linija zauzeta?

U vrijeme konzultacija ako ne možete dobiti telefonsku liniju zbog zauzetosti, možete nam ostaviti poruku kako bi vam se javili na jedan od sljedećih načina:

  1. putem e-mail: info@udruga.hr – pošaljete poruku da bi željeli telefonsku konzultaciju (obvezno navedite svoj jedinstveni tajni PIN i broj telefona putem kojeg vas možemo kontaktirati).
  2. možete nazvati našu službu za korisnike na broj telefona 01/ 49 21 737 i ostaviti svoj broj telefona kako bi vas kontaktirali.

Što je s pisanim upitima?

Pisani odgovori nisu uračunati u cijenu pretplate na časopis Udruga.hr, već se posebno naplaćuju. Odgovori na pismena pitanja naplaćuju se prema internom cjeniku.

Konzultacije tijekom ljeta

Tijekom ljeta u određenom razdoblju konzultanti ne odgovaraju na upite pretplatnika zbog korištenja godišnjeg odmora. O navedenom pretplatnici će biti obaviješteni početkom ljeta.