Financijska pismenost za Udruge u praksi

FINANCIJSKA PISMENOST ZA UDRUGE U PRAKSI

_

Jutarnja radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja financija u poslovanju udruga i mnoštvom praktičnih primjera, a sve u cilju kako bi što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga.

  • Datum: 11.2.2023. (subota)
  • Početak: od 9:00 do 12:00 sati
  • Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 75 EUR (PDV uračunat)U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom u aplikaciji ZOOM u trajanju od ukupno tri sata, te skripta predavača.

O RADIONICI! Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja financijskog poslovanju udruga s mnoštvom praktičnih primjera i konkretnih odgovora na vaša stručna pitanja, a sve u cilju kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga u Republici Hrvatskoj.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA! Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta. Broj mjesta je ograničen!

PREDAVAČI: Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga

KAKO SE PRIJAVITI! Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

  • ON LINE OBRASCEM – najbrži način je ispuniti on line obrazac (na ovoj stranici), sve ostalo je naša briga.
  • E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese: info@udruga.hr
  • TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto i dobiti više informacija

PRIJAVNICA

_

    MATERIJALI

    _