Poslovanje i financije u sportu - Zoom online radionica

POSLOVANJE I FINANCIJE U SPORTSKIM DJELATNOSTIMA

_

Kako transparentno voditi pravni subjekt u sportu

Poludnevna Zoom online radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja poslovanja sportskih djelatnosti s mnoštvom praktičnih primjera i konkretnih odgovora na vaša stručna pitanja, a sve u cilju kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje sportskih udruga u Republici Hrvatskoj.

 • Datum: 29.6.2023. (četvrtak)
 • Početak: od 9:00 do 12:00 sati
 • Cijena kotizacije: 70,00 EUR ( + 25% PDV)

PREDAVAČ: Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga

O EDUKACIJI: Poludnevna Zoom online radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja poslovanja sportskih djelatnosti s mnoštvom praktičnih primjera i konkretnih odgovora na vaša stručna pitanja, a sve u cilju kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje sportskih udruga u Republici Hrvatskoj. Na edukaciji, polaznici će dobiti sve potrebne informacije kako bi transparentno vodili pravni subjekt

NAMIJENJENO: Online edukacija je namijenjena sportskim klubovima (predsjednicima i tajnicima), društvima za sportsku rekreaciju, sportskim savezima, zajednicama u sportu, knjigovodstvenim servisima i svima ostalima zainteresiranima za područje navedene tematike.

CIJENA: Cijena jedne kotizacije iznosi 70,00 EUR ( + 25% PDV). U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s Power Point prezentacijom u aplikaciji ZOOM u trajanju od ukupno tri sata, obrasci u digitalnom obliku, te skripta predavača.

PROGRAM ZOOM ONLINE RADIONICE:

 1. Novine u Zakonu o sportu
 2. Treneri i ostale fizičke osobe u sportu (ugovori, modeli plaćanja)
 3. Strani igrači u klubu
 4. Što sve možemo isplatiti sportašu
 5. Porezni status sponzorstva, najma i članarina
 6. Ugostiteljstvo u sportu
 7. Sportske djelatnosti u sustavu PDV-a (obračun i plaćanje)
 8. Plaćanje PDV-a na sportska događanja
 9. Dodatno financiranje u sportu (projekti, donacije)
 10. Ostalo i odgovori na pitanja sudionika

PRIJAVNICA

_