_

Poštovani čitatelji

Časopis Udruga.hr obilježio je punih deset godina redovnog izlaženja. Hvala vam na ukazanom povjerenju i velikom broju pretplatnika-aktivnih udruga, građana i javnih institucija u Republici Hrvatskoj i EU, koji čitate časopis Udruga.hr.

Od prvog broja, imali smo viziju stvoriti stručan, poučan, zanimljiv, relevantan i ažuran časopis o zakonskom poslovanju udruga i javnih institucija, koji služi kao pomoć u vašem svakodnevnom radu, a sve u okviru zakonodavnog okvira Republike Hrvatske i EU, pomažući vam u poreznoj, pravnoj, financijskoj i računovodstvenoj problematici.  Uvjereni smo da smo u tome i uspjeli!

U sklopu časopisa nalazi se i call centar koji telefonskim putem rješava vaše poslovni izazove. Naš porezni i pravni stručni tim, specijalisti za poslovanje udruga, dnevno odgovore na oko dvjesto telefonskih upita naših pretplatnika. Konzultacije su vremenski neograničene, tijekom perioda trajanja vaše pretplate možete nas kontaktirati neograničen broj puta, dva dana u tjednu. To ćemo činiti i dalje!

U proteklih deset godina za vas smo organizirali i brojne stručne edukacije, na kojima smo se mogli upoznati i uživo, hvala svima koji ste nas posjetili na stručnim edukacijama, uživo ili online.

Pri kreiranju sadržaja časopisa Udruga.hr, uredništvo časopisa surađuje s brojnim institucijama Republike Hrvatske i EU, te s našim novinarskim i autorskim timom. Na taj način, uvijek vam možemo prezentirati aktualan sadržaj vezan uz vaše poslovanje.

Za udruge se kaže kako su korektivni mehanizmi nepostojanju ili nefunkcioniranju institucija društva, zaštitari javnog dobra. Kako to u praksi funkcionira, predstavljamo u svakom broju časopisa Udruga.hr, kroz brojne intervjue s institucijama Republike Hrvatske i EU s jedne strane, te s vama-zaštitarima javnog dobra, s druge strane.

U narednim brojevima građanima i udrugama Republike Hrvatske, predstavljat ćemo i vodeće ljude EU institucija.

Pozivamo vas da i dalje ostanete s nama. Svi vaši prijedlozi za unaprijeđenje našeg poslovanja, dobro su došli.

Uredništvo časopisa Udruga.hr